Om oss

Vi som är en del av Paws & Feet United

Hanna Sandin

 

Hanna Sandin finns i Älmhult där hon driver sitt företag Bellbo Hundträning och sin kennel Mountain Stream. Hon har i dagsläget 4 stycken golden retrievers som hon tränar i såväl hundsport som vardagslydnad. Du kan läsa mer om Hanna, Bellbo Hundträning och det hon erbjuder här:

 

Bellbo Hundträning: www.bellbo.se

 

Hanna är utbildad instruktör via Bevreus Hundskola och har gått samtliga kompletteringshelger hos Hundens Hus och läst två kurser i etologi med fokus på hundens beteende på universitet. Hon är alldeles snart färdig och diplomerad Dog Parkour-instruktör och har gått BAT-seminarium, Do As I Do-seminarium och är dessutom en flitig deltagare på olika kurser med sina egna hundar. Hon har t ex gått kurser för Siv Svendsen, Anna Larsson och Hanna Nilsson för att nämna några.

 

Hanna brinner för familjehunden - något de allra flesta hundar faktiskt är. Hon menar att det ska vara enkelt att leva med hund. Med en god vardagslydnad som grundar sig på en god, sund och balanserad relation och med kunskap om hur du enkelt aktiverar din hund har du snabbt ökat livskvaliteten för din bästa vän. Det ska vara kul att ha hund helt enkelt!

Ulrika Bevreus

 

Ulrika Bevreus finns i Älmhult där hon driver Bevreus Hundskola och kennel Flickerin' Flames. Ulrika har tre hundar, en labrador och två golden retrievers. Ulrika tränar såväl hundsporter som vardagslydnad med sina egna hundar. Du kan läsa mer om Ulrika, Bevreus Hundskola och det hon erbjuder här:

 

Bevreus Hundskola: www.bevreus.se

 

Ulrika är utbildad instruktör sedan 2009 och hundpsykolog sedan 2011. Hon har läst två kurser etologi på universitet och har gått flertalet olika seminarier, för föreläsare såsom Kathy Sdao, Sophia Yin, Ken Ramirez, Claudia Fugazza och Kay Laurence. Hon går också mycket kurser i såväl lydnad som apporerting med egen hund och har gått för bl a Heidi Billkvam, Åsa Jakobsson, Anders Kjernholm och Anita Norrblom.

Ulrikas största intresse ligger inom problemlösning och hundkunskap.

 

Hennes absoluta övertygelse är att med kunskap och förståelse för hunden som den hund den är, så kommer färre problem att uppstå. God hundkunskap i kombination med goda kunskaper och färdigheter i vardagslydnad anser hon vara bästa receptet för ett enkelt och roligt liv tillsammans.

KONTAKTA OSS

Paws & Feet United

Stallgatan 2

343 94 Älmhult

Hitta oss på Facebook

© Copyright 2015. All Rights Reserved.