Familjehundsprogram

Paws & Feet United's Familjehundsprogram

Detta är den ultimata kursen för familjehunden! Under ett helt år träffas vi regelbundet och tränar på allt du och din hund behöver kunna i vardagen.

 

Under ett helt år träffas vi under ca två timmar ungefär varannan vecka. Ni kommer att få hjälp att med att t ex få er hund att kunna slappna av överallt, åka kollektivtrafik och hantera möten med hundar, cyklister, joggare etc. Vi kommer hitta olika enkla sätt för er att aktivera, stimulera och berika din hunds liv.

 

Vi kommer givetvis att träna på annat som också bara måste fungera i vardagen – t ex inkallning, gå i koppel, stanna, avbryta en handling, hantering och hälsa på människor. Vi kommer att prata en del om regler och vad man ska tänka på i olika typer av vardagliga situationer – såsom t ex när hunden är lös trädgården, när man går stadspromenad respektive i skog och mark. Det ingår också ett helt tillfälle med fokus på ”hundar och barn”.

 

Under teoripassen kommer vi främst att prata om hundar generellt, deras olika behov och inte minst om hundspråk. Du kommer få hemuppgifter mellan tillfällena – lite lekfulla och roliga uppgifter som får dig att tänka till och sysselsätter både dig och din hund.

 

Under ett helt år kommer ni att jobba med er hund tillsammans med oss på Paws & Feet United och de övriga deltagarna och ni kommer att utveckla och fördjupa er relation till er hund. Följer ni programmet i sin helhet och tränar på uppgifterna så kommer du att kunna se stor skillnad i hur vardagen fungerar allt eftersom.

 

Antal tillfällen med teori: 4

Antal tillfällen med praktik: 20

 

Pris: 3750 kronor inkl. moms. Du väljer själv om du vill betala hela beloppet på en gång eller dela upp det på två eller max tre delbetalningar jämt fördelade under året.

 

Vill du vara med i Paws & Feet’s nya Familjehundsprogram? Anmäl dig till info@pawsandfeet.se.

 

 

 

I familjehundsprogrammet ingår:

  • 20 praktiktillfällen
  • 4 teoritillfällen
  • Tillgång till online-forum för diskussioner och delgivning av material
  • Studiematerial
  • Stöd och support via email, online-forum ellert telefon mellan tillfällena

 

Vi är alltid erforderligt utbildade för de kurser vi håller och alla våra diplom och utbildningsbevis finns i Hundhänget.

 

Mer om vår "Code of Ethics" hittar du under "Om oss".

KONTAKTA OSS

Paws & Feet United

Stallgatan 2

343 94 Älmhult

Hitta oss på Facebook

© Copyright 2015. All Rights Reserved.